FILDELNINGEN EN SUCCE

Efter regn kommer sol heter det och det är precis vad som hänt med logistiken på vårt kära Bromma flyg. Från att ha varit närapå kaos så länge med halvt förvirrade kunder som inte vetat åt vilket håll de ska gå för att få en Taxi Stockholmbil och lika förvirrade chaufförer-  Nu har det löst sig!

Se så fint o prydligt det är nu!


Jag har talat med ett otal förare och ALLA (100%) är av samma mening! SUCCE!

Lösningen var lika enkel som genial- ge dom rackarna varsin fil att visa upp sig i så får kunderna välja vilken fil ( Bolag) dom vill ska köra dom dit de vill.  VI drog vinstlotten!!  Taxi Stockholm blev hänvisade till filerna 4 och 5, vilka är de filer som ligger  närmast utgången när passagerarna kommer ut från planen! 

Det i sig är ju en väldig fördel men det mest slående är att när passagerarna kommer ut till taxistället är det ingen tvekan längre!  Dom ser våra bilar och dom ser de andra bolagens bilar och förare som står och viftar...I minst! 90 procent av fallen väljer kunderna oss!!   Det tyder ju på att de allra flesta kunder uppfattar oss som det enda alternativet och då faller ju alla undersökningar om att kunden i stort sett struntar i vilket bolag han åker med...DET måste Taxi Stockholm utnyttja även när det gäller all övrig Taxinäring i Stockholms län! 

Björn Hellman som är  Åkare tycker att det blev väldigt bra

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

height="0" alt="" />