TAXIROY

Maila-, skriv insändare- tala om vad du tycker! [email protected] - nu kan du även följa mig på twitter: @Taxiroy Du kan även nå mig på telnr: 0790 53 29 39 Swish: 0790 53 29 39

SÄNKTA PRISER UNDER SEMESTERN?

Kategori: Allmänt

Undrar om det inte skulle vara bra för Taxi Stockholm om man sänkte priserna under sommarlovet?  Nu skall vi "bemöta" andra åkeriers lägre priser med "överlägsen service"...Den skall bestå av att b.la öppna dörren för kunden, vara trevlig, bära väskor och allt det där som de allra flesta chaufförer redan gör och är!  Nä, sänk priset lite så får vi mer att göra under sommarlovet...  De flesta kunderna bryr sig uppenbarligen inte om vilket bolag de åker med, bara de får en bil- och det snabbt!  Jag pratar förstås dagtid, natten kanske kan kommentera sin situation...

En annan bra grej tror jag skulle vara att marknadsföra sig i lokaltidningarna som finns i varje förort då jag tycker mig märkt att i de flesta förorter utanför kranskommunerna domineras taxibilden av Kurir och 020....Människorna som bor där åker också taxi och att knipa andelar och satsa lite grann på den marknaden kan ju inte annat än löna sig...Då kanske vi blir av med långa väntetider i dessa zoner och inte behöver åka tillbaka till någon kranskommun, samtidigt som tillgängligheten ökar i dessa områden!  

Jaha ja, nu är det poker på nätet som gäller, skall dra in ett par hundringar ikväll hoppas jag så jag har råd att bjuda min son på hamburgare i morgon:)



Vinnande hand i live poker hos broder Jörgen



Lustigkurren Öhman

Så här sa förresten Göran Öhman efter att fått sparken  från vd stolen på  Red Pages på frågan om vad han ska göra nu:
-"Jag vet inte. Det är första gången jag är arbetslös på 20 år. Jag tror jag ska ringa till Taxi Stockholm och fråga om jag kan börja där".