NYA TRÅKIGHETER

Kollegan befinner sig i Tyresö när han får erbjudande om en körning från Bollmoravägen 12 till Sandsborgs centrum i Enskede.
In hoppar två ganska pårökta herrar och en dam som inte var riktigt nykter hon heller. Med facit i hand borde han kanske åkt därifrån innan dom hunnit hoppa in i bilen.
 
280 spänn gick resan på men ingen av herrarna hade den minsta tanke på att pröjsa för sig- Istället börjar höghusen leva rövare i bilen och sparka på säten  och vifta med armarna, troligtvis i syfte att skrämma kollegan.  Han är dock inte så väldigt lättskrämd så han skriker åt dom att kliva ur bilen - tjejen sitter forfarande kvar, de båda herrarna kliver ur och går runt till förardörren - sliter up dörren och försöker slita ut kollegan som på nåt vis får igen dörren och kan låsa dörrarna och trycka på larmknappen för att påkalla hjälp från andra kollegor eller polis om det bedöms vara allvarligt.
 
Idioterna utanför sätter igång att sparka på bilen och då tycker kollegan att nu får det räcka, så han öppnar dörren och kliver ut och direkt får han ta emot två hårda sparkar på höger vad från en av höghusen. Det gör ont som fan men triggar bara igång kollegan som känner att han inte har något att förlora så han måttar en spark mot det andra höghuset som träffar precis där den ska, Höghuset ramlar kvidande ihop i en hög på marken och är borta från matchen.
 
Kollegan hoppar in i bilen, låser dörrarna och tjejen som fortfarande sitter kvar ber honom åka därifrån. Det första höghuset har samlat mod igen och fortsätter att måtta sparkar mot bilens fönsterrutor- Kollegan kör därifrån och stannar efter ca 2- 300 meter och får betalt av tjejen som säger att meningen från början var att blåsa chauffören om han inte varit söderkille! Damen fick tydligen dåligt samvete när det var en söderkis som kom och hämtade dom.
 
Är det värt att framhärda?
 
Vilka puckon det finns!  Jag försvarar inte våld men detta var självförsvar- Däremot vet man aldrig om såna där nollor har vapen på sig- knivar brukar ju vara populärt hos vissa kategorier.
 
280 kronor ja, hur långt ska man gå för att få betalt?, ska vi slåss för att vi känner oss kränkta och inte accepterar att bli påhoppade ens för en - kanske inte skitsak men med tanke på riskerna kollegan tog utan vetskap om tillgång till vapen, kan jag inte låta bli att tycka att det är nog fan inte värt att utsätta sig för risken att bli allvarligt skadad för lite stålar...Det är ju trots allt inte personligt från förövarnas sida.
 
Det var mycket folk i omlopp vid tidpunkten för överfallet men ingen sa eller gjorde ett dyft för att hjälpa till. Som vanligt ska jag tillägga.
Två andra kollegor dök upp efter 5-6 minuter men då var situationen redan över.
 
Nästa gång: Samma kollega i farten igen fast nu i betydligt trevligare sammanhang...:)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

height="0" alt="" />