SÅ SMÄLLER VI IGEN!

Fri sikt, ljust ute, ingen trafik- DÅ skall vi smälla! Man undrar hur det står till i de mentala delarna hos dessa individer?! Två bilar frontade vid 0330-tiden i korsningen S:t Eriksgatan/ Fleminggatan, en av Sveriges mest olycksdrabbade korsningar.
 
Ja, så här ser det alltså ut en högst vanlig vacker morgon i Stockholmstrafiken   Fotot taget kl 0340 ca

SVERIGETAXI SLÅR TILL- MANIPULERAR TAXAMETRAR

Trafikpolisen i Göteborg genomförde under Torsdagskvällen en kontroll av Taxibilar på Landvetters flygplats. Av samtliga sju bilar från Sverigetaxi som kontrollerades hade allihop! manipulerade taxametrar. 
 
Det var endast en bil som hade fel i prissättningen. De övriga hade ingen  manipulering av taxametern, däremot var plomberingen bruten, säger Sven-Erik  Neergaard-Möller, VD för Sverigetaxi.
 
Sverigetaxi Göteborg misstänks för manipulering av taxametrarna
 
 Varför plomberingen på taxametrarna bröts ska nu utredas.Om det gjordes för  att få resorna dyrare eller inte vet man inte i dag. Angående att alla bilar i  kontrollen uppgavs ha manipulerade taxametrar säger Bengt Karlsson, chef  för trafikpolisen i Västra Götaland.

- Det är ytterst anmärkningsvärt. Vi har aldrig tidigare träffat på något  liknande. Det kan knappast ha varit en tillfällighet.

Jojo, dom kanske manipulerar taxametrarna för att det ska bli billigare för kunden.