OM DU ÄR HUNGRIG! - JAG VAR DET I ALLA FALL...:)

På tal om ingenting vill jag rekommendera ett väldigt bra ställe om du är sugen på snabbmat. Mycket trevlig personal och kanongoda hamburgare och kebab! Albygrillen ligger i anslutning till Ica Maxi i Botkyrka så har du vägarna förbi så...
 
 
Bra ställe vid hungersymptom

DÅRAR I FARTEN - IGEN! UPPDATERAD

En bil som körde i fel färdriktning har frontalkrockat på E4:an i höjd med Rosersberg. Räddningstjänst och även en ambulanshelikopter har skickats till olyckan. 

De första samtalen kom till polisen två minuter efter midnatt. Därefter blev ledningscentralen nedringd av trafikanter som larmade om en bil som körde i fel färdriktning på E4:an i höjd med Arlanda.

Bara minuter senare hade bilen frontalkrockat med ett annat fordon.

Bild
 
Bild
 
Jag åkte förbi olycksplatsen 30 min efter att det hade smällt och kunde ta några bilder. Tyvärr är bildkvaliten inte den bästa men det var en Audi som frontade med en V-70 och när jag passerade höll brandmän på att skära loss någon i Audin. Se bild 2 om man nu ser nåt.
Tragiskt är det i alla fall.
 
UPPDATERAT
Enligt en säker källa skall idioten som körde mot färdriktningen ha bevistat en rockkonsert i Märsta och supit sig dyngrak och satt sig i bilen med en passagerare för vidare färd i fel fil!
Passageraren i fyllebilen klarade sig efter omständigheterna bra med endast lättare skador medan fylleföraren kastades ut genom vindrutan och bröt ryggen samt att halva tungan skars bort av glassplittret i vindrutan när han flög iväg. Han ligger nu på sjukhus och tillståndet verkar vara kritiskt.
Hur det gick för den andra föraren har jag inga uppgifter om.
 

INSÄNDARE: ARLANDA SUGER!

Hur i hel.... kan luftfartsverket få bestämma över vilka bilar vi ska ha på Arlanda ???? Vadå Miljöklassad för att trafikera Arlanda ??? Jag skullevilja se luftfartsverket ställa samma krav på flygbolagen som trafikerar Arlanda. Jag skulle vilja se en boeing 747 med katalysator eller varför inte en miljö-gasdrivet flygplan för att trafikera Arlanda. Det skulle utländska flygbolag skratta åt och ge faan i att trafikera Arlanda.
 
 
Då gör luftfartsverket det enklaste av saken genom att jaga taxibilar och mäta deras utsläpp på guld-våg. Man måste ju visa att man gör något. 
 
Skulle man jaga dom riktiga miljöbovarna D.V.S flygplanen på samma sätt så skulle inte miljö-partiet behöva kriga om Brommas nerläggning längre. Då skulle Arlanda läggas ner istället för att inga flyg-bolag vill trafikera jämmer-dalen. 

Snart tappar väl vi taxi-bilar poäng på Arlanda om vi släpper en liten fis efter att ha ätit en tomat som inte var ekologisk odlad. Jag blir så trött på dessa miljö-profeter men ännu tröttare på dessa ynkryggar i diverse taxi-ledningar som ställer upp på dessa tokerier.
För ca tre-fyra år sedan skulle etanol vara lösningen för att klassa in en bil med hyggliga miljöpoäng på Arlanda idag är det nästan tillåtet att kasta sten på samma bil om man ska följa luftfartsverkets regler för taxibilar på Arlanda. 

Undrar hur många utsläppspoäng en boeing skulle få vid en start om samma regler skulle gälla alla ? 

Men det är typiskt Svenskt " Man letar alltid , där lampan lyser" . Istället för att jaga utsläpp hos flygplanen som är dom verkliga miljöbovarna , så jagar man dom små taxibilarna och deras mikroskopiska utsläpp i jämförelse. Men man slipper ju att bli hånad och utskrattad , som man skulle bli ifall man gav start o landningsförbud. Då är det enklare att ge sig på taxi , med inkompetent ledning och som lägger sig på rygg och godkänner vilka jävla idiotiska regler som helst.....Jag blir så trött att jag somnar snart .
 
Taxi-Turbo
 
Boeing 747-400
Här har vi ett miljövänligt alternativ...
 
 
Kommentar: Jag tackar för din insändare och kan bara konstatera att det är patetiskt hur enkelt Swedavia får igenom alla sina kompensations-krav på taxi för att "värna" miljön som de säger. Finns ett anslag på remoten på Arlanda som varnar för att smita iväg från terminal två tillbaks till remoten för att få en körning. På terminal två kan man få vänta upp till en timme på att det ska landa plan. "För miljöns skull" kan man läsa! VA!  Skulle vilja jämföra utsläppen med vad en Boeing släpper ut vid uppstart! Patetiskt var ordet!