GOLFSPELANDE DRIVER BLEV PUTT - SVINGADE JÄRNNIAN - SLOG HOLE IN ONE

Det är inte lätt att hålla känslorna i styr när trafiken ser ut som den gör i den här stan. Egentligen en bagatellartad situation gällande ett något märkligt filbyte på Norra Djurgården slutade med sönderslagen bakruta, polisanmälningar och säkert några sömlösa nätter för de inblandade.
 
"Jävla taxi" 
Det brast för den golfspelande bilisten som kände sig kränkt när en "jävla taxi" "trängde" sig in framför honom på "HANS VÄG" .
 
Hole in one
Han blev då putt på taxiföraren och körde upp jämsides med taxin och de stannade och började bråka. Till slut kunde den golfälskande bilisten inte hålla sig från golfandet längre utan hämtade järnnian? från skuffen och slog en klockren hole in one - på taxins bakruta!
 
Polisen kom dock snabbt till platsen och inget annat hann komma till skada. Båda polisanmälde varann i detta polisanmälningarnas förlovade land!
 
Ja vad säger man?, Tänk om taxin hade varit en Caddy...hehe, vilka rubriker man skulle kunna få till!
 
Foto: Janne Åkesson      Akta er för golfälskare, de gör allt för att få svinga sina klubbor :)
 
 
 
 
 
 
 
 

EFTER REGN KOMMER SOL:)

Tillbaka till vår käre kollega som under fyra dagar var med om två otrevliga händelser samt en litet trevligare en!
Här kommer den trevligare!
 
Kollegan erhöll en körning som skulle gå från Hökarängen - sju kilometer från city- till Mariefred, en sträcka på ca 7 mil. Killen som hoppar in pröjsar förskott 1200 spänn för resan och de sätter fart.
Efter 2-3 kilometer får kunden ett samtal från sin tjej i nämnda Mariefred, och hon ber honom komma någon annan dag istället.
 
Ok säger killen och ber kollegan köra honom till pub Anchor på Sveavägen istället.
Väl framme vill  grabben INTE ha tillbaks något av pengarna så 900 spänn i dricks är väl inte så dumt va!
Det tycker jag han var värd efter alla vedermödor med iskalla smitare och våldsbenägna pundare!
Så här glad blir man när man fått 900 i dricks!
 
 

450 000 TILL 1 JANUARI

Nu jäklar ska det arbetas! Jag har satt upp som mål att köra in nästan en halv miljon till nyåret för att sedan ta en liten nätt semester när det är som kallast!
Den som vill kan följa mig i min strävan på twitter, adressen där: https://twitter.com/taxiroy. Där kommer jag att uppdatera varje dag.
 
Just nu fattas det 417 000 tills målet är uppnått!
 
 Snart kan ni kalla mig taxiroy von anka hahaha

NYA TRÅKIGHETER

Kollegan befinner sig i Tyresö när han får erbjudande om en körning från Bollmoravägen 12 till Sandsborgs centrum i Enskede.
In hoppar två ganska pårökta herrar och en dam som inte var riktigt nykter hon heller. Med facit i hand borde han kanske åkt därifrån innan dom hunnit hoppa in i bilen.
 
280 spänn gick resan på men ingen av herrarna hade den minsta tanke på att pröjsa för sig- Istället börjar höghusen leva rövare i bilen och sparka på säten  och vifta med armarna, troligtvis i syfte att skrämma kollegan.  Han är dock inte så väldigt lättskrämd så han skriker åt dom att kliva ur bilen - tjejen sitter forfarande kvar, de båda herrarna kliver ur och går runt till förardörren - sliter up dörren och försöker slita ut kollegan som på nåt vis får igen dörren och kan låsa dörrarna och trycka på larmknappen för att påkalla hjälp från andra kollegor eller polis om det bedöms vara allvarligt.
 
Idioterna utanför sätter igång att sparka på bilen och då tycker kollegan att nu får det räcka, så han öppnar dörren och kliver ut och direkt får han ta emot två hårda sparkar på höger vad från en av höghusen. Det gör ont som fan men triggar bara igång kollegan som känner att han inte har något att förlora så han måttar en spark mot det andra höghuset som träffar precis där den ska, Höghuset ramlar kvidande ihop i en hög på marken och är borta från matchen.
 
Kollegan hoppar in i bilen, låser dörrarna och tjejen som fortfarande sitter kvar ber honom åka därifrån. Det första höghuset har samlat mod igen och fortsätter att måtta sparkar mot bilens fönsterrutor- Kollegan kör därifrån och stannar efter ca 2- 300 meter och får betalt av tjejen som säger att meningen från början var att blåsa chauffören om han inte varit söderkille! Damen fick tydligen dåligt samvete när det var en söderkis som kom och hämtade dom.
 
Är det värt att framhärda?
 
Vilka puckon det finns!  Jag försvarar inte våld men detta var självförsvar- Däremot vet man aldrig om såna där nollor har vapen på sig- knivar brukar ju vara populärt hos vissa kategorier.
 
280 kronor ja, hur långt ska man gå för att få betalt?, ska vi slåss för att vi känner oss kränkta och inte accepterar att bli påhoppade ens för en - kanske inte skitsak men med tanke på riskerna kollegan tog utan vetskap om tillgång till vapen, kan jag inte låta bli att tycka att det är nog fan inte värt att utsätta sig för risken att bli allvarligt skadad för lite stålar...Det är ju trots allt inte personligt från förövarnas sida.
 
Det var mycket folk i omlopp vid tidpunkten för överfallet men ingen sa eller gjorde ett dyft för att hjälpa till. Som vanligt ska jag tillägga.
Två andra kollegor dök upp efter 5-6 minuter men då var situationen redan över.
 
Nästa gång: Samma kollega i farten igen fast nu i betydligt trevligare sammanhang...:)
 
 

ISKALLA SMITARE

Det är inte lätt att veta vem eller vilka som hoppar in i bilen. Det fick en kollega erfara två kvällar i rad. Han hämtade upp två lirare i 25- årsåldern vid en adress i Skarpnäck för färd till Granitvägen  i Tyresö.
 
Allt går bra ända tills kollegan vill ha betalt - de lämnar fram ett kort som får hela bilen att blinka rött - BLOCKERAD!  
Ena killen säger åt föraren att de ska gå in och hämta stålar, föraren som anar oråd vill ha pant och han får i sin hand ett körkort. Han står kvar på platsen en kvart men inte kommer det någon med kulor inte.
 
Nåväl tänker föraren, jag har ju körkortet så man kan kolla upp vederbörande skitstövel och eventuellt göra en anmälan.
 
 Så han åker därifrån och kollar upp körkortsinnehavaren, ringer upp honom och det visar sig att körkortsinnehavaren i sin tur blivit bestulen på körkortet en tidigare kväll! Vilka fräcka jävlar det finns va! Så utstuderat iskallt, bara lämna fram ett stulet körkort som pant och låtsas om ingenting!
 
Det är ju alldeles tydligt att dessa herrar varit med förr!
 
Forts följer......