TAXIROY

Maila-, skriv insändare- tala om vad du tycker! [email protected] - nu kan du även följa mig på twitter: @Taxiroy Du kan även nå mig på telnr: 0790 53 29 39 Swish: 0790 53 29 39

FRITT FRAM ATT ÅKA TAXI GRATIS

Kategori: Allmänt

Akta er alla taxichaufförer för att göra upp med kunden om att någon annan betalar när ni kommer fram till destinationen, då kan du inte kräva betalning för resan om inte tredje parten vill betala!

Svea hovrätt friar två tonårsflickor som åkt taxi för från centralen i Stockholm till Vivalla i Örebro. De var på rymmen från ett ungdomshem och kände att de bara måste komma till Örebro där de har sina pojkvänner.

Så vad göra? Jo då tar man taxi såklart, pratar med chauffören, kommer överens om ett pris på 2800 spänn och "looovar" att pojkvännerna betalar resan när de kommer fram.

Väl framme i Vivalla möts ekipaget av tre pojkar som inte alls vill betala resan- taxi ska ju vara gratis anser de tydligen. Chauffören anmäler de två tjejerna för smitning men hovrätten resonerar att eftersom chauffören godkänt betalning från tredje part kan han inte längre kräva tjejerna på några pengar.

Det är Sverige i ett nötskal det!




 
Kommentera inlägget här: