VAD TRÖTT MAN BLIR

Köbildarklubben har haft möte igen! Den har ni väl aldrig hört? Idag vid 15- tiden möttes dom vid Skärholmen med omfattande köer som följd! 
 
Som om det inte vore nog med konferenser beslöt sig KBK att anordna ett till möte vid Rosersberg,  mitt på E4 vid 19 - tiden.  Väldiga köer och irriterad stämning som följd. Räddningstjänsten fick jobba hårt då 3 eller 4 bilar smällt på raksträckan...
 Låter som en typiskt sms - smäll igen. Fan, kan man inte köra bil - låt den vara kvar hemma, sälj skiten, gör vad fan som helst bara inte sätt dig bakom ratten!
 Bredäng har blivit ett populärt tillhåll för KBK att ha sammankomster på.
 

HÄR VAR DET INGEN LÄNGD

Ibland får man vara försiktig med vad man kläcker ur sig, annars kan det bli fel. Det fick jag och en kollega erfara en natt när vi var kaffesugna och gick in på en nattöppen mack vid Lindhagensplan på Kungsholmen.
 
På vägen in skämtade kollegan om att han ville nog ha en hel kaffelängd då jag lovat att bjuda på den dagliga dosen av kaffe o bulle.
Vi går in, kollegan utbrister efter att ha kollat in bulldisken att; "här var det ingen längd".
Då blir han utskälld av en tjej som står vid kassan och ska betala och som hört vad han sa! " Man får faktiskt vara kort i det här jobbet" fräser hon då hon tror att min kollega uttryckt sig nedlåtande om hennes längd och om det faktum att hon var väktare. Så var det ju naturlgtvis inte och efter att ha förklarat att vi snackade bullar fann hon för gott att lämna stället.
Ja, så kan det gå.
 
Här var det ingen längd

KÖBILDARKLUBBEN SLÅR TILL IGEN - DEL XIV

Så slår de till igen! Varje dag, året runt har de möte någonstans på Stockholms vägar.Jag talar om den legendariska köbildarklubben vars enda  syfte är att ställa till med ännu mer besvär för redan hårt ansatta bilister.
Här en oförklarlig påkörning bakifrån på Huddingevägen mitt i rusningstrafiken.
Med all säkerhet satt föraren som dundrade in i framförvarande bil och smsade...
Ja, så här ser det allt som oftast ut flera gånger om dagen i Stockholmstrafiken