LITE GODBITAR FRÅN FREDAGSNATTEN :)

Lönehelger är lite speciella, det är mycket att göra och man får höra och uppleva en del. Här följer ett axplock av vad som skedde inatt Fredagen 29/10.


Började med en körning från Huddinge till Viking Line, 4 mycket trevliga och roliga elektriker-grabbar som skulle åka på kryssning och ha roligt. Skämten stod högt i tak och som början på ett Fredagspass var det perfekt! Jag blir på bra humör när stämningen i bilen är avslappnad och kunden litar på en.

Efter det ett antal "vanliga" styrningar där man säger hej o välkommen och inte så mycket mer. Helt ok. Körde också ett par journalister som arbetar på Aftonbladet och i stort sett samtliga är väldigt trevliga att ha att göra med under en resa. (Jag har kört de flesta som arbetar där) Bitska i sina artiklar men ödmjuka på jorden s.as.

Två damer i 30- årsåldern trodde taxin var en pub och ville supa i bilen, kliver in med öppnade (fulla) flaskor cider och har inte ens vett att fråga om det är ok att kröka på min arbetsplats. Dom fick dricka ur.

En kollega med tänd lampa (betyder att man är ledig) blir vansinnig på mig när jag kör om honom på centralbron för att ta mig till Globen- jag har också tänd lampa -, enligt Taxi Stockholms policy skall vi inte köra om kollegor som också är lediga.  Inte fasen tänkte jag på det heller men hur som helst, kollegan trampar gasen i botten, börjar blinka med taklyktan och försöker pressa sig in före mig för att sätta mig på plats. Det gick inte.

Lite skottlossning på en strippklubb på Norrlands/ Kungsgatan kunde vi också få ta del av denna underbara Fredagskväll/ natt, några slagsmål här och där i city, fyllskallar som går mitt i vägen i Saltsjöbaden släpandes på en stor j-a trädgren som de sopar banan med. Hehee. En helt vanlig Fredagsnatt i Stockholm med andra ord.


Välkommen in i bilen, det är serverat

Ja mycket mer än så hände inte denna natt, träffade min åkare Ercan, en jävligt bra kille och arbetsgivare, tog en kaffe o korv och drog sedan hem vid 3- tiden. Bra kassa dock.

Världens dyraste mjölk!

Jo förresten en riktigt rolig körning fick jag vid 20 tiden på kvällen. Jag var i Lidingö och fick en körning, en budkörning till och med - inom Lidingö. Priset var 345:- och skulle levereras till en kursgård ca, 5- 6 km från hämtstället som var en Icabutik.

Gästerna på kursgården hade satt på kaffe och glömt att inhandla mjölk! Så där sitter jag och kuskar runt med en (1) liter mellanmjölk för 345 spänn på vägarna i Lidingö. :)

Gissa om jag blev väl emottagen när jag efter 10 minuter gled upp med min Prius på gården där de höll till!


Nu är det dags att hoppa i duschen för att sedan ge sig ut på Lördagsäventyret inne i storstadsdjungeln. Händer det nåt speciellt skriver jag om det såklart!
 Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

height="0" alt="" />